Svanecup 2019
Danmarks fedeste håndboldturnering
Lørdag aften

Lørdag aften

Vi inviterer også i år stævnedeltagerne til Gigantium til spisning og socialt samvær. I Gigantium Arena spilles den populære lederlandskamp mellem Danmark og Norge/Sverige. Der er stort legeland, gratis adgang til Vandland og et kæmpe diskotek for alle.  For alle trænere og ledere er der et hyggeligt ledertræf i Gigantiums lounge.

 

Ved ankomsten til Svane Cup får holdene udleveret adgangskort. Disse adgangskort skal børn og voksne tage på inden lørdag aften og bære synligt hele aftenen, da det er en forudsætning for deltagelse i de forskellige arrangementer.  Vi håber, at I får en rigtig god aften. Vi lover jer det bliver en kanon aften med masser af overraskelser.

 

 

Der spilles 1 x 30 minutter med en timeout til hvert hold. Der skal bruges 12 spillere på hvert hold, og der skal minimum være 2 piger på banen af gangen. Pigescoring tæller dobbelt scoring. I tilfælde af pointlighed ved kampens udløb fortsættes kampen uden stop af ur indtil først scorede mål (golden goal).

 

Send en mail til holdkaptajnen senest 3 dage før Svane Cup hvis du vil spille med. De to holdkaptajner skal bruge følgende information fra dig:

Navn og klub:

Spilleplads:

Niveau, hvad er det højeste rangerende hold du har spillet på og hvilket niveau spiller du på i denne sæson

 

Det giver holdkaptajnen mulighed for at sætte et stærkt landsholdet, med repræsentanter fra så mange forskellige klubber som muligt. Hvis du bliver udtaget til landsholdet, vil du få direkte besked fra dit lands holdkaptajn. Hvis ikke  du bliver udtaget til dette års landskamp – så ønsker vi dig bedre held næste gang!

 

DISKOTEK for alle afvikles i idrætshallen fra kl. 20.30 – 22.30.

 

KÆMPE LEGELAND afvikles i Gigantium  fra kl. 18.30 –  22.30, med pause under lederlandskampen

 

SVØMMELAND er åben fra kl. 18:00 – 22:00, hvor der vil være mulighed for at benytte Gigatiums svømmehal. Bemærk maksimum 400 gæster af gangen. Ved adgang til svømmehallen skal deltagerne være ledsaget af en leder. Der er fri adgang.


LEDERTRÆF
afvikles i Loungen i Gigantium umiddelbart efter lederlandskampen fra kl. 21.00 – 22.30. Visse If er vært ved et lille traktement. Der kan købes øl, vin og vand. Vi ser frem til et par gode timer sammen med jer i en uformel atmosfære. Tilmelding er ikke nødvendig.

Tak for en god turnering, måske hjælper vi igen næste år

Line Roed

Tak for et rigtig godt og veltilrettelagt stævne

Hanne Bun Thorsen

Endnu engang tak for et fedt stævne! - Tak til alle de frivillige sjæle og dommere, der har lagt hårdt arbejde i at få det hele til at løbe rundt! - I bidrager sandelig til at Knække Kurven!

Odense Håndboldklub af 1977

Takk for nok en flott Svanecup.

Phillip Larsen‎

Kanon gennemført stævne! - Hilsen os fra O'ense

Odense Håndboldklub af 1977
SVANE CUP 2019
Afvikles i weekenden 12. - 13. -14. april i hallerne omkring Aalborg. Arrangør: Visse IF
SvaneCup er Danmarks fedeste International håndboldturnering for piger og drenge!
MERE INFORMATION
Ønsker du yderligere information om Svane cup 2019, så hent vores invitation invitation. Gå ikke glip af Danmarks fedeste håndboldturnering. Vi kan også anbefale dig, at læse guiden turneringsinfo, hvor de hyppigste spørgsmål vil blive besvaret. Rigtig god fornøjelse.
KOM I KONTAKT
Koordinator/mødeleder. Tilmelding/turneringsplan. Erik Pedersen. Tlf. 2465 7848. Mail: epe(at)rtx.dk
Synes godt om
>
FØLG OS
Copyright © 2019 Svane Cup - Alle rettigheder forbeholdes.

Svane Cup - Danmarks fedeste håndboldturnering.